udklædning børn

Børn elsker at klæde sig ud

De behøver ikke den store anledning. Langt de fleste børn elsker at klæde sig ud. Både til fastelavn og til halloween, men også til andre fester eller bare til leg hverdag. Og mulighederne for udklædning til børn er rigtig store. Både for voksne, men også for børn.

Børn og udklædning

Til forskellige aldre er der forskellige præferencer og forskellige muligheder for kostumer til børn. Men stort set altid elsker børn kunne klæde sig ud. En fed måde at prøve nogle drømme af. Små piger vil ofte gerne være prinsesser, små drenge vil ofte gerne være superhelt. Senere kommer andre ønsker og behov, og ting, der er sjovt at kunne prøves af. At klæde sig ud, er en sjov pause fra den normale hverdag.

udklædning børn

Prinsesse

Det er noget rigtig mange piger har prøvet. At ville være prinsesse. Så derfor skal en udklædning til børn som prinsesse afprøves. En smuk kjole, de flotte sko, måske i lyserøde farver og måske langt hår ved en paryk og med masser af smykker. Det er sjovt at prøve for den mindre piger. Og de ser jo søde ud.

Superhelte

De mindre drenge drømmer, ofte, om at være superhelte. Derfor vil de helt sikker gribe enhver lejlighed til at klæde sig ud som måske Spiderman, Superman, Batman eller en af de andre kendte helte. Og det er der heldigvis rig mulighed for. Det er forholdsvis let at anskaffe sig dragter som en af de kendte helte. Det kunne dog også være et skelet kostume eller måske et djævlebarn eller en blodig ridder. Små drenge elsker de udklædnings dragter.

Lidt ældre

Når børnene bliver lidt ældre, ændrer deres præferencer for hvad de gerne vil udklædes som sig også. Så skal det gerne være måske lidt sjovt eller lidt sejt. Det kunne være et sødt dyr hos pigerne eller en sej kendt figur for drengene.

Find Holger

Der findes naturligvis rigtig mange sjove muligheder for sjov udklædning. En virkelig sjov og alternativ ide er at ifører sig kostume som den kendte figur Find Holger. Barnet bliver helt sikkert fundet, hvis det er iført den stribede trøje og de blå bukser. Og barnet får masser af god opmærksomhed.

Temafester

Det er virkeligt blevet populært at holde temafester. Både for børn og voksne. Altså fester hvor gæsterne skal komme udklædt ud for et eller andet team. Måske med udgangspunkt i en film, en fortælling eller måske en tidsalder. Så gælder det om at være kreative og finde en udklædning, der virker rammer teamet helt præcist.

Fastelavn og Halloween

De helt store højtider for udklædning til børn er fastelavn, hvor alle børn kommer udklædt både i skole og til andre fastelavnsfester. Noget alle mindre børn elsker, og hvor mulighederne er nærmest uendelige. De seneste år er halloween virkelig blevet en stor ting, og noget, der fejres i Danmark. De drabelige og måske uhyggelige udklædninger er blevet et stor hit. Mange gør rigtigt meget ud af det, og det er fedt at se de små virkelig have det sjov. Udklædning til børn skaber altid glæde.