Filcolana

Derfor skal du købe garn fra Filcolana 

Hvis du strikker mange forskellige ting i din dagligdag, og måske efterhånden har meget erfaring, kan det være en god ide at finde noget garn, som er af ordenlig kvalitet. Selvom det kan være fristende at købe det helt billige garn, vil det altså i sidste ende give dig et bedre resultat med garn, som er af god kvalitet. Det kunne for eksempel være noget som garn fra Filcolana. Lær mere om dette garn ved at læse videre her. 

Filcolana – et dansk garnfirma 

Hvis du ønsker at købe nyt garn fra Filcolana, kan det være en god ide først at finde ud af lidt om firmaet Filcolana- og dette er faktisk et danskejet firma. Hvis du ønsker at købe dit garn fra et danskejet garnfirma, er det derfor oplagt, at du kan købe dit nye garn fra Filcolana. Dette garnfirma har base i Kjellerup, og har faktisk været aktivt i mere end 40 år. 

Filcolana er kendt for deres kvalitetsgarn, som mange bruger til at strikke deres forskellige projekter. Så hvis du gerne vil købe garn af god kvalitet, ovenikøbet fra et danskejet garnfirma, kan det altså være garn fra Filcolana, du skal overveje at købe. Her vil du uden tvivl kunne finde præcis det garn, som du leder efter til dine fremtidige projekter. 

Overvej dette garn fra Filcolana

Der er en masse forskellige typer af garn, som du kan købe hos Filcolana. En af deres mest populære er deres Arwetta garn. Dette kan bruges til et hav af forskellige projekter – blandt andet er dette garn velegnet til at strikke strømper af. Hvis du har planer om at skulle strikke nogle nye strømper, kan det altså derfor være, at du skal have Arwetta garn fra Filcolana. 

Strømper er dog ikke det eneste, som du kan bruge dette Arwetta garn fra Filcolana til. Du kan nemlig også benytte dette til at strikke både sjaler og tørklæder. I og med at dette garn er enormt blødt, vil du altså også kunne strikke både sjaler og tørklæder, som er behagelige og bløde at have på. Hvis du derfor synes, at du mangler et nyt tørklæde eller sjal til de koldere måneder, kan du altså strikke dette med Arwetta garn. 

Find gratis garnopskrifter hos Filcolana 

Det er faktisk ikke kun garn, som du kan finde hos Filcolana. Du kan nemlig også her finde strikke opskrifter, som du frit kan benytte. Det vil være en super god mulighed, hvis du køber garn fra Filcolana, og gerne vil finde opskrifter, som dette garn egner sig godt til. 

Du kan nemlig på deres hjemmeside finde forskellige opskrifter, som også indebærer noget som Arwetta garn. Det vil altså være en super god løsning, hvis du ønsker at benytte dette gode kvalitetsgarn, men måske ikke lige kan finde en opskrift, som passer ordentlig til garnet. Gå på opdagelse i de forskellige opskrifter, som du kan finde på Filcolana’s hjemmeside, og finde en, som du gerne vil prøve kræfter med.