TryMedics

Få relevant arbejdserfaring inden for sundhedssektoren med TryMedics

Studerer du inden for et fag, der hører inden for sundhedssektoren? Det kan f.eks. være, at du læser medicin, odontologi, jordemoderskab, eller studerer til sygeplejerske. Det kan være, at du godt kunne tænke dig noget praktisk erfaring, hvor du virkelig får muligheden for både at få en fed oplevelse og få noget nice på CV’et. Det kan du let gøre, hvis du vælger at prøve TryMedics. 

Kom i praktik i udlandet 

Med TryMedics har du muligheden for at komme i praktik i udlandet inden for sundhedssektoren, hvor du kan få praktisk erfaring med det, som du studerer. Der er en enestående oplevelse at få lov til at komme til udlandet og komme i praktik, og det er noget, du aldrig kommer til at glemme. Det er meget almindeligt, at folk der har været på sådan en rejse til udlandet, beskriver det som noget af det vildeste, de har oplevet i deres liv. 

Kan være en god idé til kvote 2 

Det kan også være, at du ikke er begyndt at studere endnu, men at du har en plan med at studere noget inden for det medicinske felt. Det kan være, at du ikke har fået de bedste karakterer og derfor bliver nødt til at søge ind via kvote 2. Det er ikke noget, du skal skamme dig over, for den situation står mange i. Der er flere ting, du kan gøre for at forbedre din ansøgning til kvote 2. Noget af det, der f.eks. blevet set rigtigt positivt på, er, hvis man har haft et praktikophold i udlandet. Det er noget, du kan få, hvis du melder dig til et udlandsophold med TryMedics.  

Du bliver bedre til engelsk 

Når du skal være i udlandet længere tid og fungere der sammen med de andre, så får du også chancen for virkelig at forbedre dine engelskkunstskaber. Det kan godt være, at det ikke er noget, du skal bruge meget på studiet, men der er ingen, der ikke kan få noget ud af at kunne tale ordentligt engelsk. Det bliver bare nemmere at begå sig rundt omkring i verden, hvis man kan tale andet end dansk. Og dette er den absolut bedste metode til at lære et andet sprog. 

Bo med andre som dig 

Når du rejser med TryMedics, så kommer du til at bo i et hus sammen med andre, der også er i udlandet for at komme i praktik. Her kan du få en enestående chance for at skabe nye venskaber, og det er også altid noget, man kan bruge.  

Hvor kan jeg tage hen? 

Med Trymedics kan du rejse ud til forskellige destinationer. Du kan f.eks. vælge at tage til Uganda eller Zanzibar, hvor der venter dig vilde oplevelser. Det er lige meget, om du er præ-studerende, eller om du allerede studerer. TryMedics hjælper gerne med begge parter, så der er altså god sandsynlighed for, at du kan komme afsted. Det er noget, du ikke kommer til at fortryde bagefter, for det bliver en oplevelse for livet.