Forbedr akustikken i ethvert rum med et flot design

De fleste kan nok nikke genkendende til oplevelsen af at sidde i et rum og ikke kunne høre personen overfor dig, selv om i taler helt normalt. Det kan være frustrerende og gøre oplevelsen i ethvert rum dårlig, da støjende elementer fra andre steder i rummet kan komme til at fylde mere end dine egne tanker. Uanset om du ejer et hus, lokaler til sammenkomster, en restaurant eller et kontorområde, så kan du ændre ved denne oplevelse, så lyden bliver behagelig i ethvert rum. Med akustikpaneler kan du sikre, at akustikken bliver forbedret, og samtidig bringe et flot design ind i rummet. 

Forskellige modeller til forskellige formål

Hos https://traefolk.dk/kategori/akustik-paneler/ kan du finde flere modeller af akustikpaneler, som giver dig den absolut bedste akustik i ethvert rum. Modellerne er lavet i et klassisk og enkelt design, som vil se flot og elegant ud i alle sammenhæng. Nogle modeller er lavet til lige kanter, hvor højden eller længden ikke overstiger 278 centimeter. Du kan også finde en løsning som er lavet til at dække større arealer, hvor længden eller højden kan være mere end 278 centimeter, og som bliver specialudviklede til dine mål. Det gælder om at finde det, der passer til dine behov, og samtidig giver god akustik. 

Hør og se forskellen 

Træ akustikpaneler har fokus på efterklangen. Dette er nemlig det vigtigste element i god akustik. Den anbefalede efterklang er 0,6 sekunder, men med paneler fra Træfolk får du en efterklang på 0,5. Med andre ord får du den bedste løsning som virkelig vil kunne høres. 

Derudover kan du også se forskellen, når du vælger disse kvalitets akustikpaneler. Fingersamlinger er en flot metode til at undgå tydelige samlinger, som kan ødelægge et ellers flot design. Med de lette fingersamlinger kan du nemt montere dine akustikpaneler og vil hurtigt få et flot resultat. 

God service hele vejen igennem

Træfolk kender til godt træværk. Derfor får du også den bedste service, når du vil købe akustikpaneler. Du kan få hjælp og vejledning til dit køb og finde den bedste løsning til dine specifikke behov. Det er muligt at skrive eller ringe til en imødekommende medarbejder, som vil kunne vejlede dig og hjælpe dig med at vælge de rette akustikpaneler. En medarbejder kan også hjælpe med at vejlede dig til opsætningen af panelerne, så det bliver en nemmere proces hele vejen igennem. 

Derudover tilbyder hjemmesiden en guide til valg af akustikpaneler. Denne guide hjælper dig med at vurdere, hvilken model du har behov for, så du får taget det rette valg for din situation. Hjemmesiden har også en hjælpsom video, som forklarer dig om akustikpaneler og hvordan du sætter dem op. 

Find det rette design til dit rum

Træ akustikpanelerne kan fås i forskellige nuancer træ, som gør det muligt for dig at vælge det rette design til dit rum. Udover det naturlige træ, kan du vælge lys træ, mørk træ og valnød, som alle har flotte farvespil. Mulighederne er derfor mange, så lad dig inspirere inde på hjemmesiden.