Skolebod

Kontantløs betaling i skoleboden – derfor er det smart 

Skoleboden er for mange elever det sted, som de går hen, når de i frokostpausen skal købe noget mad. Det kan dog være en smule frustrerende, hvis de møder en lang kø, når de kommer til skoleboden. Så vil de nemlig ikke have så meget tid til faktisk at spise deres mad fra boden, når de endelig er færdige med at stå i kø. Der er forskellige ting, der kan være med til at hjælpe dette – for eksempel noget som smart kontantløs betaling i skoleboden. 

Sådan fungerer det 

For at finde ud af, om det kunne være en god løsning med kontantløs betaling i jeres Skolebod, er det vigtigt først at forstå, hvordan det faktisk fungerer. Her vil eleverne få udleveret et kort, som de betaler med i skoleboden. Dette betalingskort kan tankes op af forældrene online, så der altid er penge tilgængeligt på det. 

Når eleven kommer til skoleboden, skal dette kort blot scannes, for at betale. Det vil altså være super nemt at skulle betale for maden, så der ikke skal fumles med hverken sedler eller mønter. Det vil også være nemt for forældrene at tanke dette betalingskort op, fremfor at skulle smøre madpakke, som eleven kan tage med i skole. 

Mindre kø 

En af de største fordele ved denne kontantløse betaling i skoleboden er, at det vil være med til at give mindre kø. Der skal nemlig ikke fumles med mønter, sedler eller byttepenge, når maden skal købes. I stedet kan det nemt og effektivt gøres, og dette fører altså til, at køen slet ikke vil være så lang, som den før var, når der blev åbnet i skoleboden i pausen. 

Dette vil også sikre, at eleverne ikke skal bruge hele deres pause på at vente i en kø for, at de kan få noget frokost. I stedet kan de bruge deres frokostpause på faktisk at spise deres mad, fremfor at vente i en lang kø, som går rigtigt langsomt. 

Bedre hygiejne 

En anden fordel ved kontantløs betaling i skoleboden er, at det er noget, der er med til at skabe en bedre hygiejne. Dette skyldes, at der igen ikke skal håndteres mønter eller sedler, som godt kan have en helt masse bakterier på sig. Ved at afskaffe kontanterne i skoleboden, vil hygiejnen altså kunne forbedres. 

Og dette er jo en stor fordel for alle, der skal spise maden, som de køber i skoleboden. I har uden tvivl i forvejen stor fokus på, at skoleboden skal være et sted med en god hygiejne. Hvis i ønsker at forbedre hygiejnen endnu mere, kunne dette altså også være en grund til at vælge en løsning, som gør skoleboden kontantløs. 

Hvis alle disse fordele er noget, der lyder spændende, kunne det altså derfor være en mulighed for jer at vælge en skolebod med kontantløs betaling. Det gør det nemmere for eleverne at betale deres mad, de slipper for at vente i lange køer og hygiejnen i skoleboden forbedres.