Parterapi for unge og gamle

Unge forhold med kun måder på bagen og gamle forhold med en hel masse år, kan få gavn af parterapi i København – The Praxis. Om et forhold er ungt eller gammelt er uden betydning. Et forhold med potentiale kan altid have gavn af parterapi København.

Alt det der ikke blev sagt

En dygtig parterapeut København, kan hjælpe jer med at få sagt de vigtige ting. Der er ting som du aldrig har fortalt. Det kan være fordi du er bange for din partners reaktion. Det kan være at du selv synes det er alt for pinligt. Det kan også være at du ikke føler at din partner lytter til det du gerne vil tale om. Alt det kan parterapi København hjælpe med. Det er vigtigt at få sagt de ting, som har ligget længe. Det er ting, som fylder alt for meget inde i dig. Når de bliver sagt bliver de meget mindre. Al den plads de frigiver kan du fylde ud med gode ting i stedet for.

I døden findes sandheden

En gammel myte fortæller at den døende i sidste øjeblik genkender hele sandheden. Det betyder at alt det du ikke har fortalt bliver afsløret i allersidste øjeblik. Du får ikke nogen mulighed for at forklare dig. Kun sandheden om alt hvad du har gjort og sagt bliver sat fri. Hvis du vil have indflydelse på hvordan sandheden skal lyve, kan det godt tænkes at det allerede er på høje tid. Det kan parterapi København hjælpe dig med. Nu er det jo bare en myte, men tanken er jo god nok. Tænk hvis det en dag er for sent til at få sagt det allervigtigste.

At leve sammen

Med parterapi København kan du være sikker på at dit forhold får de bedste vilkår for at overleve. Hvis i begge to ønsker det skal fortsætte er det helt sikkert det der sker. Hvis I undervejs opdager ting som gør det svært får i hjælp af parterapi København. Fryd og gammen kan blive jeres, hvis I er åbne og ærlige og får sagt alt det som i har holdt skjult alt for længe. Parterapi er hårdt arbejde. Det er jer der kommer på arbejde. Parterapi København er bare igangsætter og ordstyrer, det er jer der skal tage det tunge læs. Til gengæld kan I rede jeres forhold.

At leve hver for sig

Det kan godt være at parterapi København ender med at I ikke skal være sammen. Måske er det det bedste for alle hvis i går fra hinanden og finder nye veje hver for sig. Det er ikke altid bedst at fortsætte et forhold. Det gælder både det unge og det gamle forhold. Det er ikke sådan at der er en udløbsdato på forhold, men nogle forhold har bare ikke brug for at vare for evigt. Nogen forhold var bare en parentes. Andre forhold var perioder i livet, hvor to personer var gode for hinanden. Når de ikke længere er gode for hinanden, er det tiden at bryde op.