Glæd dit barn med et aktion fyldt løbehjul

Løbehjul er til både store og små og med gadgets i massevis, er der rig mulighed for at personliggøre sit helt eget løbehjul. Med et løbehjul er der mulighed for uendelige timer med leg og fart over feltet, hvad enten der er tale om børn der er 2 år eller teenageren på 12-13 år. Der er endda mulighed for at købe alverdens ramper, til at øve seje tricks, hvis der er et ønske om lidt ekstra, end blot at løbe ned af vejen. Et løbehjul til børn kan skabe glæde for alle og er også den perfekte gave, hvis du mangler sådan en til fødselsdagen, julen eller blot vil glæde de små. 

Derfor er et løbehjul til børn meget mere end leg

Det er sjovt at køre på løbehjul, lære seje tricks eller blot have fart over feltet, men der er mere i det end blot fornøjelsen. Med et løbehjul træner barnets sin motorik samtidig med at balancen styrkes. Der udover er det selvfølgelig også altid sundt for den voksende krop, at dyrke lidt motion og bruge alle musklerne der er at finde. Det er nemt at have med sig og er der brug for et ekstra transportmiddel, eventuelt som alternativ til cyklen, så er et løbehjul det oplagte valg. 

Et løbehjul er blevet et hit på skaterbanen 

Hvis du tager et kig ned på skaterramperne i parken, så vil du se, at det bestemt ikke kun er skateboards og rulleskøjter der kan skues i landskabet. Det er blevet populært at tage de smarte tricks løbehjul under armen og dygtiggøre sig på skater ramperne med seje tricks. Ja faktisk er det blevet en helt stor videnskab at finde frem til det helt rette tricks løbehjul, afhængigt af hvilke øvelser man ønsker at udføre. 

Husk beskyttelsen når du løber på løbehjul 

Løbehjulet kan få godt med fart på og mange børn skal øve sig på balancen for at have fuld kontrol over transportmidlet. Uanset hvor god en løbehjuler barnet er, så er der alligevel mulighed for at der opstår fald og ulykker. Når barnet skal på løbehjulet, så er det en god idé med den rette beskyttelse. Det anbefales at der både anvendes hjelm, knæ og albuebeskyttere samt eventuelt håndleds beskyttere. Det er disse steder der er mest udsat for at opnå skade ved et styrt. Det er særligt vigtigt for dem der gerne vil have ekstra fart på eller hvis der er tale om mere livlige tricks i luften. Flere skater baner er der også krav om, at der skal bæres sikkerhedsudstyr for at køre på ramperne. 

Et løbehjul til børn hører til på fortovet 

Når dit barn skal køre på løbehjul, så er det lovgivningsmæssigt rigtigt at køre på fortovet. Alligevel kan det være noget af en bumlet oplevelse og nogle vælger derfor at trække ud på cykelstien eller vejen. Der er dog ikke helt lige så meget fart på et løbehjul som det gør sig gældende for eksempelvis cyklerne og der er heller ikke altid den helt samme kontrol. Derfor er det nødvendigt at holde sig på fortovet, for at øge sikkerheden for den der løber løbehjul og andre.