OSS

Alle dine produkter samlet under et og samme tag

Måden vi køber ind på, ændrer sig konstant. Markedet kan hele tiden ændre sig og tilpasse sig kundernes nye behov.  

Et stigende behov er, at vi mennesker får mindre og mindre tid og lyst til at gøre livet små gøremål. Vi gider ikke gå ind i 10 forskellige butikker for at finde vores varer. Faktisk gider vi slet ikke gå ind i butikker, hvis vi kan slippe for det.  

Kender du selv til det behov, så skal du kende til OSS.  

Undgå de mange små indkøb 

OSS kan du finde på https://www.timevat.com/. Det betyder, at alle du blot skal handle ind i et sted. One Stop Shop står det for. Selv med et ringet engelsk kendskab står det klart, at det handler om at samle en masse varer, så du kun skal bruge et stop for at få det, du søger.  

De små indkøb giver hverdagen en masse unødig stress. Udover at vi skal finde en ny oplader, værktøj til huset, skal vi også have madvarer. På vej hjem fra arbejde sidder man derfor at planlægger, hvordan man skal kunne nå det hele. For børnene skal også hentes fra dagpleje, børnehave og skolen. Der er fritidsaktiviteter. Der er madpakker. Og der er vel også et behov for at få et par minutter til sig selv om dagen, hvor man kan trække.  

Det vil du kunne opnå ved at under OSS lidt nærmere. Det er en fantastisk måde at kunne udenom al den stress og jag i hverdagen, som alt for mange mennesker omgiver sig med.  

Spar penge ved at samle dine indkøb 

En anden genial ting ved OSS er, at du kan spare penge ved at benytte det. Benytter du OSS samler du alle dine indkøb, hvad der kun kan blive fordelagtigt for dig.  

Det minder lidt om brugs-bevægelsen i 1800tallet. I England valgte et mindre samfund en dag, at det var nok med høje priser på varer og en svær tilgang til disse varer. Så de tog deres trillebøre og trillede ned til slagter, til landmanden osv. Her samlede de en masse varer, de kunne få mængderabat på.  

Rabatten kommer helt åbenlyst, når man kan investere i flere varer, så sælger får incitament til at nedsætte prisen på varen.  

Dette udnyttede de i datidens England. Det samme kan du gøre i dag. Specialisterne forsvinder længere og længere ud i periferien. Tilbage står du som forbruger med bedre priser.  

OSS er fremtiden for shoppere 

Fremtiden for vores shopping vil uden tvivl være mere online og være hurtigere. Hastigheden er konstant noget, vi forsøger at arbejde ind i alle dele af vores liv.  

Det heller skal være hurtigere og det også gerne være billigere. Sådan fungerer markedet og sådan påvirker det os mennesker, der benytter det samfund.  

Derfor er det kun genialt, at OSS nu tilbyder alle shoppere i, at de kan få netop mere hastighed og vare til bedre priser. Så kan hastigheden på livet efter indkøb af vare sættes en smule ned. Det er ikke bare winwin, det er winwinwin.