savage gear

Få den helt perfekte fisketur med Savage Gear

I Danmark er der utroligt mange, der er store tilhængere af at tilbringe tid i naturen. Der er rigtigt mange, der bruger naturen som en måde, hvorpå de kan koble lidt fra deres travle hverdag med job, venner og familie. Hvordan naturen bliver udnyttet, det er der dog forskel på. Mens nogle foretrækker at løbe en tur i skoven, så er der nemlig andre, der i stedet finder et hyggeligt sted, hvor de kan sidde med en god bog. Og nogle helt tredje finder fiskestangen frem og tager ned til vandet.

Hvis du er den tredje type, så er du kommer til det helt rigtige sted. Lige her kan du nemlig blive klogere på, hvordan du får den helt perfekte fisketur med Savage Gear.

Hvem er Savage Gear?

Savage Gear er en danskudviklet feinschmecker udstyr til lystfiskeren, der ikke vil gå ned på kvalitet. Uanset om du fisker efter gedder, sandart eller andre rovfisk, som du kan tage med hjem til aftensmaden, så finder du det perfekte udstyr hos dem.

Hvis du er interesseret i at kigge Savage Gears udvalg igennem, så kan du se nærmere på https://www.topgrej.dk/, hvor du finder en lang række produkter fra både dem og andre anerkendte mærker.

Mads Grosell er rygraden i virksomheden. Han er product manager, og han har i flere år brugt tiden på at udvikle forskellige produkter i tæt dialog med lokale eksperter fra både Skandinavien og Centraleuropa. Derfor kan du altså være sikker på, at produkter lever op til en vis kvalitet, og de er ikke blot udviklet til at se smarte ud, så de kan sælge, men også med tanke på, at det skal være en succesoplevelse fra kunden.

savage gear

Hvilke typer udstyr finder du fra Savage Gear?

Savage Gear har en lang række produkter, der vil gøre din fisketur ekstra god, og du vil bestemt kunne finde en eller flere, der falder i din smag. Udvalget inkluderer:

 1. Accessoires
 2. Belly Boats og Kajakker
 3. Tøj
 4. Fiskepleje
 5. Fiskesnøre
 6. Tasker til udstyret
 7. Lokker
 8. Markedsføringsmateriale
 9. Net
 10. Fiskestænger
 11. Reservedele
 12. Terminal Tackling

Det er altså ikke kun de helt basale elementer, som du kan dække med Savage Gear, men også de helt tekniske behov, som du måske har efter mange års erfaring.

Hvem bør købe fiskeudstyr fra Savage Gear?

Alle. Kort sagt, så er det simpelthen alle. Savage Gear er nemlig et utroligt anerkendt mærke, der laver produkter af en utroligt høj kvalitet, som både lystfiskeren og eksperten er super glade for. På grund af det tætte samarbejde, som de har med eksperter, så ved du, at der har været professionelle inde over, der har kunne give deres mening med på vejen og på den måde er produktet blevet udviklet på en måde, der resulterer i, at de opnår det bedst mulige resultat.

Hvis du ønsker fiskeudstyr, der lever op til dine forventninger, så er det altså Savage Gears udvalg, som du skal kigge igennem.