bibs sutter

Fødselsraten i Danmark er stigende- Er du en af de heldige forældre?

I lang tid har fødselsraten, altså børn født pr. 1000 indbygger, været faldende. Det er i grunden også meget forståeligt i et velstående land som Danmark. Generelt kan det nemlig siges, at det er blevet dyrere at få børn. For bare 100 år siden var børn som oftest en god investering, der kunne hjælpe til i marken og lignende og derved bidrage til familiens indtægter. Grundet lovgivningen såvel som det faktum, at de færreste danskere i dag er bønder, er det dog næppe tilfældet længere. I stedet betyder børn et dræn på både penge og tid, som ellers ville kunne være blevet brugt på for eksempel karriere.

Det har dog betydet, at den danske befolkning på sigt er blevet forudsagt at skulle skrumpe, hvis ikke det var for indvandring. Derfor har man da også gjort meget for igen at får fødselsraten op over to, og dette er måske effekterne af det.

Arsenal af Bibs sutter

Hvis du er en af de heldige forældre, der står bag den stigende fødselsrate, kan du sikkert nikke genkendende til meget af det. Både det faktum at det kan være besværligt at få et barn, for slet ikke at snakke om to eller tre men altså også det, at et barn er en investering, om end måske en følelsesmæssig en i dag. Heldigvis er der måder, hvorpå du kan maksimere din følelsesmæssige investering og minimere irritationsmomenterne. Det er de såkaldte Bibs sutter et oplagt redskab til. Fordi et lille barn altid beroliges af at sutte på noget, om det så er moderens bryst eller ej, så kan et arsenal af Bibs sutter være en sand redning. Ikke mindst hvis barnet har en uvane med at græde både ofte og længe.

bibs sutter

I den sammenhæng bør det dog også understreges, at de Bibs sutter, der nævnes her på ingen måde er en slags mirakelsutter. Bibs sutter er sådan set bare ganske almindelige sutter af mærket Bibs, men Bibs sutter er ganske populære. Derfor har du næsten med garanti set dem, hvis du nogensinde har set en baby før. Det er nemlig som om Bibs sutter har knækket koden til sutter, der altid er bløde og i den rigtige form, men som også er søde og i den rigtige farve.

Der er ikke noget værre, end når man står og mangler en sut, så fyld endeligt godt op med bibs sutterne derhjemme, så I aldrig befinder jer i denne situation.

Det rette legetøj

Bibs sutter bør dog ikke være det eneste våben i det arsenal, når du forsøger at gøre jobbet som forælder en smule nemmere. Især når de bliver bare en smule nemmere er alle typer legetøj også en enormt god investering. For det første optager det barnet for en stud, men det kan også være med til at udvikle det i både krop og sind. Det skulle nemlig være utroligt sundt for et lille barn at lære om sine omgivelser samt hvor det er i forhold til dem.