tyngdedyner

Har du problemer med at sove om natten? Prøv med en tyngdedyne

Døjer du med uro og rastløshed om natten? Har du svært ved at finde dig tilpas i sengen og bruger mange timer på at falde i søvn? Søvnproblemer er desværre ikke et ukendt fænomen, men det gør dem ikke mindre irriterende. Der er intet værre end at ligge og vende og dreje sig til langt ud på natten, især ikke når man har en krævende arbejds- eller skoledag, som står for døren næste morgen. 

Invester i en tyngdedyne

Det kan være at det er på tide at investere i en tyngdedyne. En tyngdedyne er en dyne med ekstra vægt i sig, som gør at den føles som et dejligt omsluttende kram, når du lægger dig under den. Tyngdedyner er bevist som værende utrolig hjælpsomme til at mindske ro, berolige nervesystemet og forbedre din søvnkvalitet. 

Hvad er en tyngdedyne?

Som navnet indikerer er en tyngdedyne simpelt nok en tung dyne, men den har utrolig effektive egenskaber. Tyngdedyner er designet med tunge elementer, som ofte er kugler lavet af glas. Glas er naturligt ret tungt, derfor øger det dynens vægt med helt op til 13 kg. alt afhængig af hvilken tyngdedyne du vælger. Formålet med dynens ekstra vægt er, at berolige dig og din krop, når det er tid til at sove.

Dynen lægger et behageligt tryk på din krop, som næsten giver en fornemmelse af et tæt og beroligende kram. 

Derfor virker det

Hvordan kan noget så simpelt som en tung dyne hjælpe på min søvnkvalitet? Det lyder måske uvirkeligt, men den er god nok. En tyngdedyne er designet med din søvnkvalitet for øje. Det er bevist at tunge elementer, der kan omslutte kroppen, beroliger ens nervesystem og sænker ens puls helt naturligt.

Måske kender du følelsen af at få et behageligt tæt kram efter en stressende dag, og mærke hvordan roen sænker sig i kroppen. En tyngdedyne fungerer lidt lige sådan. Forskellen er bare at den omslutter hele din krop fra top til tå, så hele dit nervesystem får en ordentlig krammetur.

En tyngdedyne kan blive fuldkommen uundværlig i dit soveværelse, når først du har oplevet en nattesøvn under et tungt og silkeblødt kram. Hvis du døjer med almene søvnproblemer, uro i kroppen eller måske stress, så kan en tyngdedyne være den bedste investering til at passe godt på din krop og dit sind ved sengetid. 

Er en tyngdedyne noget for mig?

En tyngdedyne er noget, som alle kan bruge, og det er med garanti også noget for dig. Det er for eksempel bevist at være utrolig smart for små børn der skal lære at sove alene, at bruge tyngdedyner til at falde i søvn. Tyngdedyner er også for unge og voksne, som synes det med sengetiden bliver en udfordring.

Det smarte ved en tyngdedyne er at den er temperaturregulerende, så trods den ekstra vægt, kommer du ikke til at ligge og koge i en sauna hver nat. En tyngdedyne kan derfor bruges hele året rundt og kan endda vaskes på samme måde som en normal dyne i din vaskemaskine.