spindeltrappe

Mangler du unikhed i dit hjem? Få en vindeltrappe  

Har du nogensinde trådt fod i et hjem med en spindeltrappe? Hvis du har det, så ved du hvor meget karakter det giver hjemmet, og i det hele tager hvor unik en spindeltrappe er, i forhold til en almindelig trappe. En spindeltrappe skaber en atmosfære, der er anderledes, når det kommer til dit hjem. 

Hvorfor er en spindeltrappe bedre, end en almindelig trappe?  

En spindeltrappe er bedre, fordi den fylder mindre, end en almindelig trappe. En trappe i al almindelighed, skal fylde så meget, som trinende fylder. Der varierer selvfølgelig i forhold til, hvor højt der er til loftet, da der skal flere trin til, nu højere der er til enden. Dog skal det nævnes, at der er nogen som vælger en trappe med små, smalle trin, for at kunne få den til at fylde så lidt som overhovedet muligt, men mange finder også denne type trappe som noget af en angstprovokerende oplevelse, da det kan være skræmmende at gå på en trappe med mindre plads end normalt. 

Spindeltrapper skaber unikhed i hjemmet  

Spindeltrapper ses ikke så tit, da størstedelen har almindelige trapper i deres huse. Det skyldtes ikke funktionen af selve trappen, men derimod den standart der i mange år har været ved, at opretholde den mest velsete trappe. Med en spindeltrappe, gør det at du som ejer kan lade den fylde mindre, idet en spindeltrappe tager mindre plads. Du kan eksempelvis også vælge at placere den midt i din stue, da den er yderst virtuelt fangende, og så kan den også lettere pyntes med eksempelvis lys eller andet pynt. 

Spindeltrapper skaber unikhed i hjemmet, da de, indtil videre, er sjældne, i forhold til almindelige trapper. Mange ville også mene, at de faktisk er pænere end almindelige trapper, da deres form specielt gør dem værd at se på. Du kan se de forskellige former for spindeltrapper her: https://www.stigefabrikken.dk/trapper/spindeltrapper

Hvordan kan en spindeltrappe placeres i et nybygget hus?  

Står du med et nybygget hus er det værd at overveje, hvordan din trappe skal placeres. Mange vælger at have en entré, hvor spindeltrappen skal placeres – på den måde kræver det ikke adgang til andre rum, for at nå op til den første etage. Den kan eksempelvis være i det samme rum som hovedindgangen, eller bagindgangen for den sags skyld. Derudover er der også mange der vælger at placere trappen i centrum af huset, eksempelvis i stuen eller køkkenet, alt efter hvad der passer bedst. Når trappen så fører ovenpå, er det derimod ikke specielt meget plads der skal til for, at den kan passe ind. En lille gang er nok, men en større gang med eksempelvis lysekrone, møbler og et flot tæppe, kan hver især være med til at skabe en helt unik atmosfære. 

Sådan skal du forholde dig 

Uanset om du vælger den ene eller den anden type trappe, så skal du huske, at det kommer an på husets design og byggeår – dog er der mange der vælger at opgradere, i forhold til trappens design.