indretning

Få en hyggelig boligindretning til efteråret

Efteråret er på vej med sit kolde vejr, sine regnfulde dage og sine smukke farver. Dette kalder på en udskiftning i indretningen derhjemme. Det behøver ikke være udskiftning af de helt store møbler, men små detaljer rundt omkring i hjemme kan gøre meget for det overordnede udtryk. Læs med her i artiklen og se, hvad efterårets indretning bør byde på.

De rigtige farver er afgørende

I naturen skifter træerne, buskene, blomsterne og græsset farve i efteråret. Indendørs bør man også skifte farver fra de lyse sommerfarver og over til de mere varme og hyggelige efterårsfarver. Farver i brune, gule og mørkerøde nuancer passer perfekt ind i efteråret. Især den gule er meget populær og kommer mere og mere frem i 2020. Den rustrøde farve er også i stærkt fremtog og kan ses i flere forskellige kollektioner af møbler og tilbehør til hjemmet. Farverne kan implementeres i form af vaser, tæpper, puder eller viskestykker for at give din indretning et nyt og varmere udtryk. Hvis du leder efter en større ændring i din boligindretning, kan du også købe et større møbel i en efterårsfarve eller male en væg. Dette kan ændre udtrykket i din indretning markant, og give den det varme look, der er klar til efteråret og vinteren.

Varm belysning giver den rigtige stemning

Efteråret kolde vejr kalder på hygge. Giv den rigtige stemning til dit hjem med en hyggelig og dæmpet belysning. Her kan du bruge LED-lys, der afgiver det samme slags lys som levende lys. Du kan eventuelt også få en lysdæmper på en eller flere af dine lamper, så du kan få en mere dæmpet og hyggelig belysning i din boligindretning. I 2020 er det også blevet moderne med lanterner, der kan placeres både indendørs og udendørs, og kan give et rustikt look til din boligindretning.

indretning

Bløde tekstiler og naturmaterialer bliver en trend til boligindretning i 2020

En trend der særligt kommer frem i år, er brugen af naturmaterialer og bløde tekstiler. Ting som f.eks. møbler i plys får et stort comeback i 2020. Med naturmaterialer menes der blandt andet træ, marmor, uld og sten. Disse kan involveres i de større møbler, men kan f.eks. også bruges til lamper, pynt eller i puder og tæpper. De bløde tekstiler tilføjer til den hyggelige stemning i boligindretningen og kan samtidig holde os varme. Hav f.eks. tæpper i lækre efterårsfarver liggende rundt omkring i hjemme til fri afbenyttelse. Naturmaterialerne er med til at gøre hjemmet mere organisk i sit udtryk.

Bring naturen ind i stuen

Det sidste tip til at gøre din indretning efterårsklar er at bringe naturen med indenfor. Pynt dine vaser med tørrede blomster eller finde flotte grene i naturen til at putte i. Selvom det kan virke lidt trist, at bladene falder af grenene om efteråret, kan grenene bruges som smukke dekorationer i dine vaser. Tynde grene kombineret med en bred vase kan give nogle rigtig flotte kontraster. Hvis du vil have lidt mere farve ind, er tørrede blomster vejen frem i efteråret. De har de flotte og samtidig lidt afdæmpede farver, der er så gode om efteråret.