Dame med mulepose

Muleposen er dit nye multi-tool

En mulepose med tryk er svaret på virkelig mange spørgsmål. Hvis du for eksempel har brug for en gave til dine samarbejdsparter, et bæredygtigt alternativ til plastikposer eller ganske enkelt effektiv branding, er en mulepose med tryk en prisvenlig og oplagt mulighed.

Som mindre eller større firma er det en nem og effektiv måde at nå langt ud i verden på. Med design af din egen mulepose sender du et unikt signal.

Hvilket budskab vil du sende?

Det enkle valg af tryk er dit firmalogo. Det kan stå knivskarpt og tydeligt, så alle de flotte net i gadebilledet med dit firma lister sig ind i folks bevidsthed. Alt efter designet i dit logo kan du så overveje hvilken størrelse, placering og farve, der er mest velegnet.

En anden vej at gå er et slogan. Hvis det giver mening i forhold til dit produkt, kan en humoristisk approach overvejes. Når det valgte slogan til din mulepose med tryk er tilpas kort og læsbart, vil det skabe smil hos forbipasserende. Det er jo grundlæggende sådan, man som firma gerne vil huskes.

Hvor kan du købe muleposer med tryk?

Der er en jungle af leverandører. Google er din ven, og hvis det forekommer uoverskueligt, er det et godt sted at starte, hvor der er et bredt udvalg og kvaliteten er i top.

Du vil ikke fortryde valget af muleposer fra Topsupplies. Der er tale om et gedigent firma, der leverer hver gang og udskiller sig ift. god service. Som med alle andre produkter og services taler anmeldelserne deres tydelige sprog.

Regnbuens farver i god kvalitet

Du skal i gang med nogle spændende designmæssige overvejelser og beslutninger angående din mulepose med tryk. For det første naturligvis selve posen, hvordan den skal være syet. Størrelsen og hvorvidt der skal være en fast bund, ligesom der også er mulighed for mere eller mindre faste sider.

Herudover er der materialevalget, hvor kvaliteten er 100% i orden, uagtet om du vælger en tyndere lærred eller en kraftigere kanvas. Som hovedregel kan du tænke, at jo kraftigere et materiale, jo mere holdbar er din mulepose med tryk.

Endelig er der et hav af farver at vælge imellem, hvor du ud fra dit tryk skal vurdere sammensætningen.

En kort en lang …

Ligeledes skal du beslutte, om muleposen med tryk skal have kort eller lang hank. I gadebilledet ses ofte muleposer med tryk, der hænger over skulderen, og det vil typisk være dem med lang hank.

Hvis nettet primært skal bæres i hånden eller over armen, er den korte hank det rette valg. Hvis motivet på din mulepose med tryk er stort, kan det til tider ses bedre med den korte hank, fordi stoffet her folder mindre sammen.

Der opleves ikke entydige tendenser ift. hvem der foretrækker hvad, så den almindelige segmentering på køn, alder mv. afløses her af dit skøn som den, der kender virksomheden og produktet bedst. Vælg den løsning, teamet selv ville foretrække, og vælg den løsning der æstetisk er at foretrække ift. de øvrige valg, I har truffet angående farve og tryk på muleposen. Du er eksperten.