fadølsanlæg

Få en fed fest med et fadølsanlæg 

Hvis du vil holde en god fest, er et fadølsanlæg altid en god idé. Det gør sig naturligvis kun gældende, hvis det er en fest, hvor der bliver indtaget alkohol. For rigtig mange af os danskere holder af en god fadøl eller to, når stemningen er for det. 

Derfor er der en del, der har deres eget anlæg i hjemmet. Så kan man nemlig altid finde det frem, når festen skal i gang. 

Køb fadølsanlæg, så du altid er klar til en god fest 

Uanset om du holder en stor fest med en masse gæster, eller om det blot er en mindre fest, er fadøl lækkert. Lyder det som noget for dig, så køb fadølsanlæg hos TapShop. Det gør bare et eller andet ved stemningen, når der kan serveres friske fadøl. Måske er det fordi, det føles mere friskt, når man får sin øl direkte fra hanen. Uanset hvad det er, er det altid super hyggeligt. 

Når du får din øl direkte fra dit anlæg, kan du tænke på, at du faktisk er miljøbevidst. For det er altså bedre end flasker og dåser. Når du har drukket din fadøl, hælder du jo bare en ny op. Så ryger der ikke 5-6 flasker eller dåser øl på en aften. Selvfølgelig genbruger vi jo flasker og dåser, men nogle gange ender de jo de forkerte steder. 

Et fadølsanlæg er perfekt til hjemmebaren 

Der er flere, der har en lille bar derhjemme. Mange har den for eksempel i kælderen eller i en lille tilbygning til huset. Hvis der er noget, der passer ind i sådan en hjemmebar, er det bestemt et fadølsanlæg. Så kan du nemlig sidde med nogle venner og få et par friske øl en gang imellem. 
Det er altid hyggeligt, og bestemt kun bedre, når der står et fadølsanlæg klar til at blive brugt. 

Sørg for at holde dit fadølsanlæg ved lige 

Det er vigtigt, at du holder dit anlæg ved lige. Så sørger du nemlig for, at det holder længere og at øllen er helt frisk, når der bliver serveret. 

Man kan sige, at fadølsanlægget fungerer ligesom en almindelig maskine, man også holder ved lige. For ellers fungerer den ikke lige så godt i længden. 
Slangen, som øllen løber igennem, kan for eksempel trænge til at blive renset. Så det er bare med at huske det, så det hele kører, som det skal. 

Bliv en ekspert og imponer dine gæster 

Det er altid sjovere at servere noget til sine gæster, når man ved lidt om det. Der er for eksempel nogle ganske simple, men smarte teknikker, du kan bruge, når du hælder øllen op. 

Flere holder glasset i en bestemt vinkel, så det skummer mindst muligt. Samtidig er det også muligt på flere fadølsanlæg at justere hanen, så der kommer mindst muligt skum med. 

Så det er bare med at finde ud af, hvad du synes, der giver den bedste oplevelse. For det er jo altid sjovt, når øllen er kold og uden for meget skum.