knabstrup keramik

Knabstrup Keramisk tilbyder kvalitets keramik til hjemmet

Knabstrup Ceramic er et dansk mærke, som blev grundlagt i 1897 af H. H. Schou. Schou var meget glad for fin keramik, og derfor ansatte han i 1903 den tyske ingeniør Max Wünsche, som fik rollen som fabriksleder. Planen var, at de to skulle begynde at producere keramik sammen. Deres første produkt på markedet var en urtepotte af ler, som blev sat til salg i 1907. På det tidspunkt var konceptet med urtepotter af ler nyt, og Knabstrups produkter blev hurtigt populære. I dag producerer Knabstrup en bred vifte af keramiske produkter, herunder vaser, tallerkener og figurer. Knabstrups produkter er kendt for deres høje kvalitet og smukke designs, og virksomheden har vundet adskillige priser i årenes løb. Hvis du er på udkig efter et unikt og smukt stykke keramik til din samling, er Knabstrup et godt valg. Læs mere omkring Knabstrup Keramisk gennem linket her https://www.rikkitikkishop.dk/maerker/knabstrup-keramik.

Knabstrup Keramisk fra Skandinaviens største producent

Kun få år efter at det første produkt kom på markedet, blev Knabstrup Keramik i 1911 udnævnt til Skandinaviens største producent af urtepotter. Om dette var den afgørende faktor for en yderligere udvidelse af sortimentet vides ikke, men i 1920’erne begyndte Knabstrup at producere urtepotteskjulere. Men urtepotter var ikke den eneste beholder, som Knabstrup bragte på markedet. Af en prisliste fra 1914 fremgår det, at der pludselig dukkede syltetøjsglas op i sortimentet. Knabstrup Keramik har produceret mange forskellige modeller af syltetøjsglas gennem årene, og historisk set har de også haft stor succes med disse produkter. I dag kan du stadig finde nogle af disse gammeldags syltetøjs krukker hos antikvitetshandlere og i private samlinger. Selv om de måske ikke er så almindelige som tidligere, er Knabstrup syltetøjsglas stadig et populært emne blandt samlere.

Masser af historie bag Knabstrup Keramisk

Knabstrup er kendt for deres krydderikrukker, som blev lanceret i 1962. Serien af krukker, kaldet Pernille, er designet af Johannes Hansen og dekoreret af den tyske keramiker Dieetlinde Hein. Knabstrups krydderikrukker er meget samlerværdige og eftertragtede af mange. På trods af den store succes har Knabstrup haft sin del af udfordringer. I 1978 kom virksomheden i økonomiske vanskeligheder og måtte lukke sine døre. Knabstrup genåbnede dog i 1980 og har siden da været i fremgang. I dag er Knabstrup en af Danmarks førende keramikvirksomheder. Deres produkter sælges over hele verden, og de er fortsat et populært valg for dem, der leder efter dansk keramik af høj kvalitet. Den danske keramikfabrik Knabstrup Keramik lukkede officielt sine døre i 1988. Mærket blev dog relanceret i 2017 og producerer nu igen smukke keramiske produkter. Virksomheden har en lang historie og tradition bag sig, og er engageret i at drive den keramiske industri fremad. keramikproduktion er en vigtig del af virksomhedens identitet, og de fornyer og forbedrer konstant deres produkter. keramikproduktion er en vigtig del af virksomhedens identitet, og de fornyer og forbedrer konstant deres produkter. Denne forpligtelse til kvalitet og innovation er det, der gør Knabstrup Keramik til en af de førende keramikvirksomheder i verden.